Čelik remizirao sa Metalcem

"Spremno dočekujemo nastavak šampionata. Ekipa koja je počela meč dobro je odradila svoj posao", rekao je Slavoljub Bubanja, trener Čelika
0 komentar(a)
Nikola Simić, Foto: Savo Prelević
Nikola Simić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.02.2013. 19:33h

Na sportskom kompleksu Jaz fudbaleri Čelika odigrali su svoj poslednji kontrolni meč pred početak proljećnog dijela šampionata.Izabranici Slavoljuba Bubanje remizirali su sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca (2:2). Golovima Ivana Ivanovića u 15. i Nikole Simića u 60. minutu “crveni” su imali sigurno vođstvo, međutim, nakon što su priliku dobili igrači sa klupe do kraja meča srpski drugoligaš uspio je da poravna rezulta.

Ipak, prema riječima šefa stručnog štaba “metalurzi” spremno dočekuju ovogodišnju premijeru protiv Budućnosti pod Goricom.

"Spremno dočekujemo nastavak šampionata. Ekipa koja je počela meč dobro je odradila svoj posao. Ipak, nako što smo promiješali karte primili smo dva gola, ali nema razloga za nezadovoljstvo. Vidio sam puno dobrih stvari. Do meča sa Budućnosti radićemo na otklanjanju sitnih grešaka, a glavna preokupacija biće taktički dio. Želimo od prvog kola da bilježimo pozitivne rezultate", rekao je Slavoljub Bubanja.

Čelik je počeo meč u sastavu: Banović, Adrović, Đikanović, Vuković, Bulatović, Kolev, Bulajić, Ristić, Bakoč, Jovović, Ivanović. Igrali su još: Bubanja, Dževerdanović, Radović, Dubljević, Globarević, Račić, Simić, Kasalica, Videkanić.

Bonus video: