Inijesta: Volio bih da u Barselonu dođu Serhio Ramos i Isko

„Uvijek mi se sviđao Serhio Ramos. On je impresivan. A kada pogledam momke koji dolaze, odmah pomislim na Iska”, prenosi „Mundo deportivo” riječi Inijeste
0 komentar(a)
Andres Inijesta, Foto: REUTERS
Andres Inijesta, Foto: REUTERS
Ažurirano: 18.02.2013. 12:27h

Andres Inijesta je otkrio da bi volio da Barselona dovede defanzivca Real Madrida Serhija Ramosa i napadača Malage Iska.

As „blaugrane” godinama igra sa Ramosom u reprezentaciji Španije, zbog čega ga se odmah sjetio na pitanje ko bi volio da mu bude saigrač.

„Uvijek mi se sviđao Serhio Ramos. On je impresivan. A kada pogledam momke koji dolaze, odmah pomislim na Iska”, prenosi „Mundo deportivo” riječi Inijeste.

Fenomenalni vezista je priznao da mu nedostaje saradnja sa Pepom Gvardiolom, kao i da je teško da se trenira u odsustvu Tita Vilanove, koji se oporavlja od raka.

„Stvarno mi nedostaje Gvardiola, jer volim da radim sa ljudima koji su napravili velike stvari. Takođe, komplikovano je raditi bez Vilanove, ali se svi trudimo. Nadam se da će sve biti u redu sa njim”.

Inijesta je poručio daželi da ostane do kraja karijere u Barsi i da bude bolji igrač iz godine u godinu.

„Želim da stalno napredujem. To i moram, jer da bih se takmičio sa saigračima za mjesto u timu moram da budem najbolji. Ovdje sam 12 godina i želim da se ovdje penzionišem, ali sam svjestan da mi to mogu omogućiti samo dobra izdanja”, zaključio je Inijesta.

Bonus video: