Zeta nemoćna protiv Himkija, Rusi slavili sa 4:1

"Nije lako kada izgubite ovakvim rezultatom. Skupo plaćamo greške koje pravimo", kratko je prokomentarisao Darko Šuškavčević, trener Zete
0 komentar(a)
Ivan Novović, Foto: Vesko Belojević
Ivan Novović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 16.02.2013. 18:57h

Zeta je pretrpjela novi ubjedljiv poraz u Antaliji - ruski drugoligaš Himki slavio je sa ubjedljivih 4:1 protiv crnogorskog tima. Počasni pogodak za Zetu postigao je Ivan Novović.

Ekipa iz Golubovaca u srijedu je identičnim rezultatom poražena od rumunskog Petrolula, dok je u prvom meču na pripremama u Turskoj Kairat takođe bio ubjedljiv protiv našeg predstavnika (Kazahstanci su slavili sa 3:0). Uz tri poraza, fudbaleri Zete odigrali su bez golova protiv rumunskog Pandurija.

"Nije lako kada izgubite ovakvim rezultatom. Skupo plaćamo greške, a malo čime možemo da budemo zadovoljni", kratko je prokomentarisao Darko Šuškavčević, trener Zete.

Na posljednjem meču sa Himkijem, starteri su bili: Radović, M. M. Radulović, Kaluđerović, Cavnić, Novović, Brnović, Burzanović, Kalačević, Boljević, Orlandić, Vlaisavljević. Igrali su još: Došljak, Otašević, Klikovac, Čolović.

Bonus video: