Baćo Nikolić pojačao Borac

Ipak, iako ga rastanak sa voljenim klubom boli, Baćo uzdignuta čela odlazi, vjerujući da će se jednog dana vratiti u tim koji mu je u srcu...
121 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2013. 09:30h

Baćo Nikolić karijeru nastavlja u Borcu iz Čačka. Jedan od najboljih igrača Sutjeske u jesenjem dijelu sezone odlučio je da promijeni sredinu zbog raznoraznih dešavanja unutar kluba.

Ipak, iako ga rastanak sa voljenim klubom boli, Baćo uzdignuta čela odlazi, vjerujući da će se jednog dana vratiti u tim koji mu je u srcu...

"Poznato je da sam se nakon šest godina vratio u matični klub, sa namjerom da sa stručnim štabom i igračima, donesem prvu titulu voljenom gradu i klubu. Bili smo na pravom putu, ali nažalost, sticajem okolnosti, manje-više poznatih, morao sam da promijenim sredinu. Tokom jesenjeg dijela sezone imao sam ne mali broj ponuda da idem, ali sve sam odbijao, samo sa jednom željom - da ostanem i pomognem klubu u kojem sam fudbalski prohodao. Posljednjih dana pojavila se dobra ponuda Borca iz Čačka, kluba sa velikom tradicijom".

"Proslavljeni igrač i trener Zoran Njeguš insistirao je na mom dolasku. Iskoristio bih priliku da od srca zahvalim mom bivšem učitelju Draganu Radojičiću i njegovim saradnicima, saigračima koje sam predvodio na terenu i podvlačim - bila mi je čast igrati sa njima. Želim im da istraju, uz podršku iskrenih navijača kluba. Svakoj pobjedi radovaću se, jer će Sutjeska uvijek biti dio mene", rekao je Baćo Nikolić, sada već bivši član Sutjeske.

Gardašević se zahvalio

Jovan Gardašević je odlučio da se, ipak, povuče iz kluba. Iako su članovi Upravnog odbora insistirali da i u narednoj sezoni obavlja funkciju sportskog direktora, do dogovora nije došlo.

Naime, kako se moglo čuti u toku jučerašnjeg dana, Jovan se zahvalio ali i istakao da ostaje pri svojoj odluci, uz konstataciju da se u što kraćem roku nađe njegov nasljednik.

Bonus video: