Remi Budućnosti sa Naftanom

Malo sam zabrinut zbog promašaja, jer samo u prvom poluvremenu trebali da damo nekoliko golova, rekao je trener Dragićević nakon remija sa Naftanom (1:1)
0 komentar(a)
Mugoša, Foto: Vesko Belojević
Mugoša, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.02.2013. 20:14h

Budućnost je odigrala 1:1 sa bjeloruskim Naftanom, pa nakon tri prijateljske utakmice u Antaliji ima “šaren” učinak - pobjedu, remi i poraz.

Crnogorski šampion poveo je početkom drugog poluvremena golom Nikole Vukčevića, i to nakon serije propuštenih šansi u prvom dijelu. Kazna je stigla u finišu, kada je lopta odskočila od džombe i prevarila golmana Ljuljanovića za izjednačenje Naftana.

"Malo sam zabrinut zbog promašaja, jer samo u prvom poluvremenu trebali da damo nekoliko golova. Nedostaje nam završni udarac, ali bolje da promašujemo sada nego u prvenstvu. Iako nisam najzadovoljniji rezultatom, jer smo trebali da pobijedimo, bila je ovo uspješna provjera", prokomentarisao je trener Budućnosti Radislav Dragićević.

Budućnost je počela meč sa Ljuljanovićem, Kamberovićem, Kopitovićem, Pekovićem, Tomkovićem, Nikolom Vukčevićem, Flaviom, Golubovićem, Boškovićem, Adrovićem i Radonjićem, dok su šansu u nastavku dobili Mugoša, Ilinčić, Raspopović, Cmiljanić, Rogošić, Orahovac, Kažić.

Posljednju prijateljsku utakmicu u Antaliji Budućnost igra u subotu protiv Kazahstanskog Atiraua.

Bonus video: