Kadeti remizirali sa Bosnom, dva gola Burzanovića

Drugi prijateljski duel dvije selekcije odigran na terenu koji je bio na granici regularnosti, ali su igrači oba tima pokazali veliku želju
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2013. 14:16h

Kadetska reprezentacija Crne Gore remizirala je danas u Čitluku sa odgovarajućom selekcijom Bosne i Hercegovine – 2:2.

Drugi prijateljski duel dvije selekcije odigran na terenu koji je bio na granici regularnosti, ali su igrači oba tima pokazali veliku želju da se i u tako teškim uslovima predstave u dobrom svijetlu, navodi se na sajtu FSCG.

Prvi do gola stigao je domaćin – nakon što je pogodio živi zid iz slobodnog udarca sa 30-ak metara, Zinedin Mustendagić je odbijenu loptu iz velike daljine „žabicom“ poslao u mrežu Milisava Vuksanovića.

Naša selekcija je uzvratila dva minuta prije odlaska na odmor, kada je Marko Burzanović zakucao u mrežu loptu koja je ostala u blatu nakon odličnog pokušaja Nikole Vujnovića.

Bosna je ponovo stigla do prednosti nakon prekida – Mustendagić je ponovo pokazao da ima sjajan udarac, naš golman je uspio da odbije loptu ali samo do Vladimira Kremenovića koji nije pogriješio iz dobre pozicije. Konačan rezultat postavio je Burzanović iz penala u 68. minutu, nakon što je Nikola Globarević oboren pred golom domaćih.

"Utakmica je bila veoma borbena i dinamična iako je teren bio veoma težak. Na žalost vremenski uslovi su nas spriječili da se pokažemo u najboljem svijetlu, ali su zalaganje, htjenje, volja, želja, agresivnost i kompaktnost bili na zavidnom nivou kod svih igrača. Zaista su zaslužili čestitke za današnju partiju. Ostaje samo žal za propušenim prilikama Boričića i Camaja koje su nam mogle donijeti pobjedu, koju smo po svemu prikazanom zaslužili", rekao je naš selektor Boris Ljutica.

Za Crnu Goru su igrali: Milisav Vuksanović (Miloš Radulović), Stefan Knežević (Momčilo Rašo), Nikola Popović (Bojan Lazović), Miloš Raičević (Filip Filipović), Božidar Đukić, Yannick Filipović (Vuk Orlandić), Stefan Vukčević (Danilo Marković (Milomir Đuričković)), Balša Boričić, Driton Camaj (Zoran Petrović), Marko Burzanović, Nikola Vujnović (Nikola Globarević).

Bonus video: