Rodžers ne krivi igrače zbog poraza od Vest Bromviča

"Igrači su dali sve od sebe. Bila je to jedna od onih utakmica u kojoj nismo mogli prvi da damo gol"
0 komentar(a)
Brendan Rodžers, Foto: Reuters
Brendan Rodžers, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.02.2013. 13:38h

Trener Liverpula Brendan Rodžers odbio je da kritukuje svoje igrače nakon šokantnog poraza kod kuće (2:0) od Vest Bromvič Albiona u 26. kolu Premijer lige.

Iako su "redsi" imali terensku nadmoć i bili opasnija ekipa tokom susreta, nisu iskoristili svoje prilike uključujući i jedanaesterac (Džerard), što im se na kraju obilo o glavu.

VBA je potom postigao dva gola u završnici, a Liverpul pao tek na deveto mjesto.

"Igrači su dali sve od sebe. Bila je to jedna od onih utakmica u kojoj nismo mogli prvi da damo gol. Ne mogu da krivim igrače, jer iako nismo bili u najboljem izdanju, stalno smo bili u ofanzivi i stvarali smo prilike. Međutim, treba odati priznanje gostima i njihovom golmanu Fosteru koji je imao sjajne obrane", rekao je Rodžers, koji ne zamjera ništa ni kapitenu:

"Ne mogu da krivim Džerarda zbog promašenog penala, jer je imao fantastičnu utakmicu i imao je hrabrosti da ga izvede.

Tako je Liverpul prekinuo dobru seriju, jer je slavio tri puta zaredom, dok se sa dva teška gostovanja Arsenalu i Mančester sitiju vratio sa po osvojenim bodom.

"Razočaran sam što je naš dobar niz, posebno kod kuće, došao do kraja. Ali čeka nas važna utakmica u Ligi Evrope u četvrtak (gostovanje Zenitu) i bićemo spremni", zaključio je Rodžers.

Bonus video: