Brazilski kafić časti sve svoje goste besplatno piće svaki put kad Nejmar padne

Od početka SP, Brazilci nisu nikako zadovoljni igrama svoje reprezentacije, a najviše na udaru se našao upravo fudbaler PSŽ-a, koji je prvo bio meta podsmijeha zbog frizure, a onda zbog padova i čestih pritužbi sudijama kojih je u prve dvije utakmice bilo čak 14
59 pregleda 1 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.06.2018. 11:52h

Ser Valter Pab, kafić u sjevernom djelu Rio de Žaneira odlučio je na veoma originalan način da privuče goste tokom Mundijala u Rusiji.

Vlasnici su osmislili simpatičnu igru u kojoj će sve svoje goste čašćavati besplatne ture pića tokom meča Srbija-Brazil svaki put kad prva zvijezda njihovog nacionalnog tima Nejmar padne.

Od početka SP, Brazilci nisu nikako zadovoljni igrama svoje reprezentacije, a najviše na udaru se našao upravo fudbaler PSŽ-a, koji je prvo bio meta podsmijeha zbog frizure, a onda zbog padova i čestih pritužbi sudijama kojih je u prve dvije utakmice bilo čak 14.

Brazilci su igrali neriješeno sa Švacjarskom u prvom kolu, u drugom su dobili Kostariku tek u sudijskoj nadoknadi, tako da bi eventualnim porazom od Srbije mogli ranije završiti nastup, iako su prije turnira slovili za jednog od favorita.

Ostaje da se vidi da li će Ser Valter Pab bankrotirati nakon posljednje utakmice u grupnoj fazi.

Bonus video: