Ferguson: Promijenio sam ekipu kad je Siti izgubio

“Da, promijenio sam planiranu ekipu nakon poraza Sitija. Taj rezultat je ovu utakmicu učinio važnijom, jer smo mogli da dođemo do značajne prednosti”, istakao je Ferguson
1 komentar(a)
Aleks Ferguson, Foto: Beta/AP
Aleks Ferguson, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.02.2013. 21:27h

Ser Aleks Ferguson je priznao da je odlučio da promijeni ekipu za meč sa Evertonom, nakon što je Mančester siti u subotu poražen na gostovanju Sautemptonu.

Menadžer Mančester junajteda je htio da odmori nekoliko važnih igrača za okršaj sa Real Madridom u osmini finala Lige šampiona, ali je poraz gradskog rivala otvorio “crvenim đavolima” priliku da steknu 12 bodova prednosti.

To škotski stručnjak nije želio da propusti...

“Da, promijenio sam planiranu ekipu nakon poraza Sitija. Taj rezultat je ovu utakmicu učinio važnijom, jer smo mogli da dođemo do značajne prednosti”, istakao je Ferguson.

Junajted je protiv Evertona poveo golom 39-godišnjeg Rajana Gigsa, koji je time postigao najmanje jedan gol u Premijer ligi u 21. sezoni zaredom!

“Njegova će zaostavština trajati. On je fantastično ljudsko biće, sa 39 godina je po cijeli dan na terenu i pokazuje nevjerovatnu energiju”, naglasio je Fergi.

Bonus video: