Kadeti pretrpjeli minimalan poraz od Bosne

Kadetska reprezentacija Crne Gore doživjela je minimalan poraz od Bosne i Hercegovine u prijateljskom meču u Čitluku
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.02.2013. 18:58h

Kadetska reprezentacija Crne Gore doživjela je minimalan poraz od Bosne i Hercegovine u prijateljskom meču u Čitluku.

Domaćin je bolju igru u prvom dijelu krunisao u 20. minutu kada je Aćimović pogodio mrežu “sokola”. Naša selekcija je brzo uzvratila preko Popovića, koji je glavom zaprijetio domaćinu. U nastavku je crnogorska selekcija zaigrala bolje, a veoma dobre prilike propustili Burzanović i Camaj. Bosna je mogla da kazni promašaje, ali je golman Vuksanović izašao kao pobjednik iz duela sa Aćimovićem.

Za našu selekciju, nastupili su: Glušica (Vuksanović), Knežević (F. Filipović), Popović (Rašo), Marković (Đuričković), Đukić, Đurković (Božović), Vukčević (Pavićević), Boričić (Globarević), Petrović (Camaj), Burzanović, Vujnović (J. Filipović).

"Viđena je kvalitetna predstava po izuzetno hladnom vremenu, odlično pripremljenom ali i teškom terenu za igru. Imali smo veći posjed lopte, bili konkretniji, imali jednu priliku u prvom a dvije u drugom poluvremenu. Teško možete da se nadate povoljnom rezultatu kada ne poentirate iz takvih situacija.

Protivnik je do odlučujućeg pogotka došao nakon individualnih grešaka našeg štopera i golmana. Ostaje nam dan predaha, pokušaćemo da se osvježimo i da u utorak napravimo bolji rezultat", rekao je Boris Ljutica, selektor kadetske reprezentacije Crne Gore

Dva rivala u utorak će odmjeriti snage od 11 časova.

Bonus video: