Lazar Marković potpisao za Čelzi

U Markovićevu čast organizovana je i večera na kojoj su bili Branislav Ivanović, Marko Marin i zamjenik kapitena “plavaca” i engleske reprezentacije Frank Lampard
0 komentar(a)
Lazar Marković, Foto: Rts.rs
Lazar Marković, Foto: Rts.rs
Ažurirano: 10.02.2013. 10:21h

Lazar Marković je potpisao predugovor sa Čelzijem uoči novogodišnjih praznika i na ljeto odlazi iz Partizana, piše “Sportski žurnal”.

To je ta tajna koju su “crno-bijeli” pokušavali da sakriju iako su na realizaciji ovog transfera radili gotovo godinu dana.

Od trenutka kad je procurila informacija da je brigu o Lazaru Markoviću, iako je njegov menadžer Fali Ramadani, preuzeo Pini Zahavi i da je Investicioni fond kojim Izraelac rukovodi već platio Partizanu oko sedam miliona eura.

Da fudbalska javnost dođe u dilemu gdje će Marković nastaviti karijeru pobrinuo se selektor Srbije Siniša Mihajlović, koji je poslije utakmice Lige Evrope između Intera i Partizana otkrio da ga je Masimo Morati pitao o potencijalu jednog od najtalentovanijih srpskih fudbalera.

Interesovanje Italijana vjerovatno je navelo čelnike Čelzija da ubrzaju posao, pa je tako Marković uoči novogodišnjih praznika tri dana bio gost kluba sa “Stemford bridža”.

Pošto je postalo izvjesno da će zvanično postati igrač Čelzija, Lazar Marković upoznao se i sa budućim saigračima.

U tome mu je pomogao i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.

U Markovićevu čast organizovana je i večera na kojoj su bili Branislav Ivanović, Marko Marin i zamjenik kapitena “plavaca” i engleske reprezentacije Frank Lampard.

Bonus video: