Ivanović: Želim Kup sa OFK Beogradom

"Mislim da sam odabrao pravi klub, OFK Beograd ima i dobar tim, pravi za mlade igrače", rekao je Ivanović
0 komentar(a)
Igor Ivanović, Foto: Savo Prelević
Igor Ivanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.02.2013. 09:54h

Dojučerašnji ofanzivni vezista Rudara Igor Ivanović sa dosta ambicija i motiva doputovao je u Antaliju, koja je odnedavno nova baza fudbalera OFK Beograda.

Ivanović će pokušati da u predstojećoj polusezoni osvoji Kup sa svojim novim timom, odnosno da i sa ”romantičarima” uradi ono što mu je u Crnoj Gori već uspjelo sa pljevaljskim prvoligašem.

"U Rudaru sam proveo dvije i po sezone, došlo je vrijeme da promijenim sredinu. Mislim da sam odabrao pravi klub, OFK Beograd ima i dobar tim, pravi za mlade igrače. Sigurno da je šansa da se borimo za trofej veliki motiv svima, nadam se da ćemo osvojiti Kup", kazao je novi fudbaler OFK Beograda.

Ivanović je krenuo stopama bivših fudbalera Rudara, stamenog Cetinjanina Vladana Adžića i Ivice Jovanovića, koji su ljetos obukli dres “romantičara”.

On stiže kao istinsko pojačanje, kao zamjena za, takođe, crnogorskog fudbalera, povrijeđenog Dragana Bogavca.

Da Crnogorcima prija klima na Karaburmi, potrdio je i Petar Grbić, koji je jesenas dva puta zablistao protiv Crvene zvezde.

Kapiten OFK Beograda je povremeni crnogorski reprezentativac Nemanja Nikolić...

Ivanović, dakle, ne bi trebalo da ima problema sa adaptacijom.

"Sigurno da mi je drago što imam dosta drugova u novom timu, uz njih ću se mnogo lakše uklopiti", kazao je 22-godišnji fudbaler, koji je polovinu minule polusezone u Crnogorskoj ligi propustio zbog povrede.

"Povreda me spriječila da budem još bolji, ali ne osvrćem se na to, gledam naprijed", dodao je bivši mladi reprezentativac Crne Gore.

A Rudar će u nastavku sezone biti značajno oslabljen bez igrača koji je znao kako da potezom riješi meč, da unese veliku pometnju u protivničke redove...

"Sa mnom ili bez mene, Rudar ima dobru ekipu. Siguran sam da će se moj dosadašnji klub boriti za titulu. Ekipa je ispala iz Kupa, ali nadam se da može da osvoji trofej", zaključio je Ivanović.

Razdvojen bratski trio

Odlaskom Igora Ivanovića u OFK Beograd, razdvojen je crnogorski bratski trio iz domaće lige.

Kuriozitet je da su se jesenas u crnogorskom prvoligaškom takmičenju trojica braće dokazivala u različitim klubovima.

Najmlađi Ivanović je do prije nekoliko dana bio u Rudaru, 31-godišnji Bojan brani boje Mogrena, dok je Ivan (23) uzdanica Čelika.

Bonus video: