Murinjo odbio da dovede Kazorlu i Iska

Rukovodstvo "kraljevski klub" je bilo spremno da ih dovede, ali je sve palo u vodu nakon što je Murinjo jasno rekao da mu nisu potrebni i nastavio je da insistira na dolasku Luke Modrića
0 komentar(a)
Isko, Foto: Sport.ripley.za.net
Isko, Foto: Sport.ripley.za.net
Ažurirano: 08.02.2013. 20:12h

Žoze Murinjo, trener Real Madrida, ponovo se našao na meti španske javnosti, nakon što je objavljeno da je prošlog ljeta odbio da angažuje Iska i Santi Kazorle, igrače Malage.

Oni su imali sjajne sezone u dresu tima iz Andaluziji, ali je zbog finansijskih problema klub bio primoran da proda neke od fudbalera.

Kao dio te politike, Isko i Kazorla su ponuđeni u "paketu" Real Madrid za sumu od 35 miliona eura.

Imajući u vidu kvalitete Kazorla i mladost i talenat Iska, rukovodstvo "kraljevski klub" je bilo spremno da ih dovede, ali je sve palo u vodu nakon što je Murinjo jasno rekao da mu nisu potrebni i nastavio je da insistira na dolasku Luke Modrića na "Santijago Bernabeu".

Portugalac je konačno uspio da angažuje vezistu Totenhema za 35 miliona eura.

Međutim, Modrić je izrastao u jedno od najvećih transfer razočarenja u Evropi, jer se nije navikao na sistem igre Murinja.

Kazorla je, u međuvremenu, prodata Arsenalu za 20 miliona eura, dok je Isko ostao u Malagi, a proglašen je za najboljeg mladog igrač u Evropi.

Njegova vrijednost na fudbalskoj berzi porasla je na 20 miliona eura.

Bonus video: