Bratislav Ristić u Čeliku

"Dobili smo veliko pojačanje. Ristić će se dobro uklopiti i biti primjer ostalima kako se treba ponašati", rekao je Slavoljub Bubanja, trener Čelika
2 komentar(a)
Bratislav Ristić, Foto: Www.bratislavristic.com
Bratislav Ristić, Foto: Www.bratislavristic.com
Ažurirano: 08.02.2013. 18:22h

Fudbaleri Čelika dobili su značajno pojačanje. Naime, dres „metalurga“ u narednoj polusezoni nosiće Bratislav Ristić (33), nekadašnji prvotimac Briža, Malage, Metalurga iz Donjecka, a posljednji klub u kojem je nastupao je Čikago, gdje je uz Frederika Ljungberga ostavio neizbrisiv trag.

Novo pojačanje dobro će se uklopiti na sredini terena gdje su „crveni“ bili u deficitu. Ristić je treće pojačanje ove zime, s obzirom da su ranije pristigli Đorđe Đikanović i Rodoljub Marjanović, dok ostali igrači koji su dolazili i dobili priliku da se nametnu nijesu zadovoljili...

"Dobili smo veliko pojačanje. Ristić će se dobro uklopiti i biti primjer ostalima kako se treba ponašati. Radi se o iskusnom igraču sa velikim renomeom, koji svojim kvalitetom može da unaprijedi našu igru. Nakon susreta sa Spartakom odlučio sam da skratim spisak kanditata za najbolji tim.

Dakle, slobodni u izboru nove sredine su Milovan Nikolić, Marko Kasalica, Nikola Simić i Berjan Ljubiša. Do kraja relaznog roka pokušaćemo da angažujemo još jednog igrača, sa kojim bi zaokružili prelazni rok", rekao je Slavoljub Bubanja, trener Čelika.

Bonus video: