Anelka: Vratio sam se u Evropu, jer vjerujem da Juve može do Lige šampiona

"Svoju prvu i jedinu titulu do sada u ovom takmičenju osvojio sam prije 13 godina sa Realom i san mi je da do kraja karijere ponovim taj uspjeh", kazao je 33-godišnji napadač.
1 komentar(a)
Ažurirano: 08.02.2013. 16:16h

Novi član Juventusa Nikolas Anelka je izjavio da se vratio iz Kine u Evropu, jer želi da karijeru završi još jednim trijumfom u Ligi šampiona.

“Staru damu” u osmini finala LŠ očekuje dvomeč sa škotskim Seltikom.

"Jedan od glavnih razloga za povratak bio je to što zaista vjerujem da Juventus može do pehara u Ligi šampiona ove sezone. Svoju prvu i jedinu titulu do sada u ovom takmičenju osvojio sam prije 13 godina sa Realom i san mi je da do kraja karijere ponovim taj uspjeh", kazao je 33-godišnji napadač.

Prvi duel Juventusa i Seltika igra se sljedeće nedjelje u Glazgovu.

"Znam da nas očekuje težak meč. Glazgov je jedan od najpoznatijih i najboljih gradova na svijetu kada je fudbal u pitanju. Navijači Seltika su dugo čekali na ovakvu priliku. Ipak, od prvog treninga u Juventusu, vidio sam koliko je ekipa dobra i riješena da osvoji LŠ", zaključio je Anelka.

Prije Juventusa i Šangaja, Anelka je igrao za Čelzi, Pari sen Žermen, Arsenal, Liverpul, Mančester Siti, Fenerbahče i Bolton.

Bonus video: