MORNAR STABILAN

Vojvodić: Zadovoljstvo je raditi sa ovakvom upravom

Barski prvoligaš je jedan od rijetkih timova u eliti koji nema nikakava dugovanja. Sada je sve na igračima...
0 komentar(a)
Mornar, Foto: Anto Baković
Mornar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 22.02.2019. 07:54h

Uprava FK Mornar preduzela je sve potrebne mjere da igrači što bolje i rasterećenije dočekaju proljećnja iskušenja. Naime, prije nekoliko dana svim fudbalerima i stručnom štabu izmirena su sva zaostala dugovanja.

Barski prvoligaš je jedan od rijetkih timova u eliti koji nema nikakava dugovanja. Sada je sve na igračima...

"Zaista moram da pohvalim sve ono što je urađeno u prethodnom periodu od strane uprave. Svjesni smo da je finansijska situacija teška. Znamo vrlo dobro da brojne naše kolege nisu u mogućnosti da redovno primaju sve ono što im pripada. Ovakvi potezi uprave motivišu i sve nas da radimo još više, jače i bolje", rekao je zamjenik kapitena Mornara Đorđe Vojvodić.

Velike zasluge za stabilnu situaciju u klubu pripadaju predsjedniku Žarku Pavićeviću i ljudima oko kluba na čijem čelu se nalazi sportski direktor Nikola Dedaj.

"Mi vrlo dobro znamo šta je naša obaveza, i trudimo se da je ispoštujemo na najbolji mogući način. To naravno nije ni malo lako. Teška su vremena. Sve manje se ulaže u sport. Mi međutim želimo da svaki igrač, ali i član stručnog štaba budu zadovoljni. I činimo sve da tako i bude. Doveli smo nekoliko dobrih pojačanja, ali ćemo dodatno raditi na tom planu u narednih par dana", zaključuje Dedaj.