Matri ne sumnja u Anelkin kvalitet

"Njegovo iskustvo biće veoma korisno, jer u našem timu nema mnogo igrača koji su igrali utakmice na evropskoj sceni", dodao je 28-godišnji fudbaler
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.02.2013. 13:24h

Fudbaler Juventusa Alesandro Matri rekao je danas da će se dolazak Nikole Anelke u taj torinski klub pokazati kao dobar potez i da će iskustvo francuskog napadača biti važno u Ligi šampiona.

Anelka (33) je tokom januarskog prelaznog roka iz Šangaja prešao u Juventus.

"Nema sumnje u njegov kvalitet. Uvijek je pokazivao koliko vrijedi, navikao je da pobjeđuje i ima veliko međunarodno iskustvo. Prvi utisci su veoma dobri", rekao je Matri za Skaj Sport Italija.

"Njegovo iskustvo biće veoma korisno, jer u našem timu nema mnogo igrača koji su igrali utakmice na evropskoj sceni", dodao je 28-godišnji fudbaler.

Juventus je prvi na tabeli italijanske lige sa tri boda više od drugoplasiranog Napolija, za koji Matri smatra da je najveći konkurent "crno-bijelih" u borbi za titulu.

"I Lacio postiže dobre rezultate, ali fudbaleri Napolija duže vrijeme igraju zajedno i trenutno su nam glavni rivali. Imaju dobre napadače, ali i u našem timu mnogi igrači mogu da postižu golove. Nije slučajno što smo postigli najviše golova u ligi", rekao je Matri.

Bonus video: