Fudbaleri Sutjeske naredna dva dana treniraće kraj Bistrice

Evidentno je da su noge još teške, što je normalno za ovu fazu priprema. Sigurno da smo se uželjeli takmičarskih mečeva, budući da oni nose posebnu draž", rekao je Baćo Nikolić
0 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.02.2013. 09:54h

Fudbaleri Sutjeske sinoć su doputovali u Nikšić, gdje će u naredna dva dana izvršavati svoje obaveze. Ipak, jesenji prvak neće se dugo zadržati kući, s obzirom na to da će i naredne sedmice boraviti u Meljinama, a za vikend očekuju ih novi konrolni mečevi na turniru u Igalu.

Iako je trenutna situacija u klubu daleko od idealne, izabranici Dragana Gage-Radojičića zaslužuju sve čestitke kada se zna da u novoj godini nijesu ništa primili od zarađenog i obećanog novca.

“Moramo biti zadovoljni urađenim u dosadašnjem dijelu priprema. Na primorju smo ispunili plan treninga i utakmica. Mogu da kažem da je ono najteže iza nas. Do početka prvenstva imamo dovoljno vremena da uočene nedostatke otklonimo. Evidentno je da su noge još teške, što je normalno za ovu fazu priprema. Sigurno da smo se uželjeli takmičarskih mečeva, budući da oni nose posebnu draž".

"U ovom trenuku vrlo bitno je da nas povrede zaobiđu, jer svaki pojedinac je bitan za proljećna iskušenja. Sve ekipe biće silno motivisane da se dokažu upravo protiv nas. Međutim, imamo svoj cilj i nemamo namjeru da odstupimo od njega”, rekao je Baćo Nikolić, vezista Sutjeske.

Na Crnogorskom primorju nikšićki „plavo- bijeli“ su odigrali tri kontrolna meča. Savladali su Igalo 1:0, dok su remizirali sa Javorom iz Ivanjice 0:0, odnosno Metalcem iz Gornjeg Milanovca 2:2.

“Rezultat nam u ovom trenutku nije u prvom planu. Najvažnije je da taktički dobro odgovaramo na postavljene zadatke, jer kada počne prvenstvo moramo se prilagođavati različitim rivalima. Za vikend nas nas očekuju novi mečevi na turniru u Igalu, koji će dati dati odgovor na urađeno do sada. Proljeće će biti izuzetno teško, posebno za nas ako se unutar kluba ne riješe problem”, kazao je Nikolić u jednom dahu i nastavio:

“Maksimalno ozbiljno izvršavamo svoje obaveze, ali isto tako se nadamo da će se neko okrenuti na nas. Mislim da smo ako ničim drugo onda rezultatima zaslužili da budemo ispraćeni kako treba. Sutjeska nam je u srcu, što smo dokazali i ovaj put. Ipak, ne zavisi sve od nas. Ima više faktora koji utiču na sveukupnu situaciju”, zaključo je Nikolić.

Bonus video: