Rejna: Ne možemo da se nosimo na najvećima

Liverpul trenutno zaostaje 16 bodova za vodećim Junajtedom, ali navijače najviše zabrinjava činjenica da njihovi miljenici nisu uspeli da pobijede nijedan od vodećih timova Premijer lige
66 pregleda 1 komentar(a)
Rejna, Foto: REUTERS
Rejna, Foto: REUTERS
Ažurirano: 05.02.2013. 22:34h

Golman Liverpula Pepe Rejna priznao je da njegov klub ove sezone ne može da se nosi sa Čelzijem i gradskim rivalima iz Mančestera, Junajtedom i Sitijem.

Liverpul trenutno zaostaje 16 bodova za vodećim Junajtedom, ali navijače "crvenih" najviše zabrinjava činjenica da njihovi miljenici nisu uspeli da pobijede nijedan od vodećih timova Premijer lige.

"Siti, Junajted i Čelzi imaju prednost u odnosu na nas, kako u finansijskom pogledu tako i kada se gleda sastav ekipe. Postoje razlozi zbog kojih su toliko odmakli na tabeli, a to nije zato što imaju jednog ili dva bolja igrača. Trenutno ne možemo da se nadmećemo sa velikim klubovima", rekao je Rejna za špansku Marku.

On je istakao da ne smatra da je njegova loša forma najviše uticala na rezultate kluba sa Enfilda.

"Neki kažu da imam lošu sezonu iza sebe, iskren da budem, mislim da sam odigrao samo tri loša meča i to na početku godine. Dosta utakmica sam propustio zbog povrede i ovo je najčudnija sezona od dolaska u klub", dodao je Rejna.

Španskom reprezentativcu ugovor sa Liverpulom ističe u junu 2014. godina, a mediji spekulišu da bi mogao da se vrati u Barselonu i zamijeni Viktora Valdesa, koji je najavio odlazak iz kluba.

"Imam ugovor sa Liverpulom i ne razmišljam o odlasku, smiren sam i skoncentrisan na utakmice. Barselona je defintivno najbolji tim na svijetu, po stilu igre i veličini kluba", zaključio je Rejna.

Rejna je prošao sve mlađe kategorije Barselone, a za katalonski klub branio je na 30 utakmica u periodu od 2000. do 2002. godine.

Prije dolaska u Liverpul 2005. godine, nosio je dres Viljareala, a za reprezentaciju Španije upisao je 26 nastupa i bio član tima koji je osvojio titule šampiona Evrope i svijeta.

Bonus video: