Ronaldo: Mančester je još u mom srcu

„Nikada neću zaboraviti taj klub i jako mi je drago da ću se vratiti u Mančester, makar i na jedno veče”, kazao je Ronaldo
2 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.02.2013. 12:35h

Žrijeb je bio nemilosrdan, Mančester junajted i Real Madrid sastaće se u osmini finala Lige šampiona, a to će biti prilika da se Kristijano Ronaldo vrati na „Old traford” prvi put od odlaska u Španiju.

Nije tajna da napadač „merengesa” gaji ogromno poštovanje prema ser Aleksu Fergusonu i bivšim saigračima, što je potvrdio u razgovoru sa britanskim medijima.

„Mančester je bio moj dom i još se nalazi u mom srcu. I dalje volim Junajted, jer ne mogu da zaboravim način na koji su se ljudi tamo ophodili prema meni. Nikada neću zaboraviti taj klub i jako mi je drago da ću se vratiti u Mančester, makar i na jedno veče”, kazao je Ronaldo.

Prva zvijezda Madriđana, ipak, poručuje da će morati da pruži maksimum protiv nekadašnjeg kluba.

„U vrijeme kada su izvlačeni parovi bio sam na treningu, ali sam imao jak osjećaj da ćemo izvući Junajted. Kada sam saznao da zaista igramo protiv Mančestera bio sam srećan, ali i svjestan da nas očekuje jako težak dvomeč sa jednim od najvećih klubova na svijetu”, istakao je CR7.

On je iskoristio priliku da uporedi svog nekadašnjeg menadžera i sadašnjeg trenera, opisavši ih kao Ferari i Porše.

„Mančester ima fantastičnog menadžera i svjestan sam da je to njegova velika prednost. Ipak, i mi imamo Murinja, a ja volim njih dvojicu da uporedim sa Ferarijem i Poršeom. Obojica su sjajni, rođeni pobjednici”, zaključio je Portugalac.

Kristijano Ronaldo će se na „Old traford” prvi put vratiti 5. marta, kada Real bude otputovao na revanš meč osmine finala LŠ.

Bonus video: