Miljenović: Pepić je kompletan igrač

"Pepić je zapravo kompletan igrač, njegovi kvaliteti dolaze do uzražaja u svim segmentima - i kada ekipa napada, i kada se transformiše iz odbrane u napad.", kaže Miljenović
93 pregleda 1 komentar(a)
Hasan Pepić, Foto: Dynamo-dresden.de
Hasan Pepić, Foto: Dynamo-dresden.de
Ažurirano: 02.02.2013. 16:16h

Novi vezista Juventusa Hasan Pepić skrenuo je pažnju u omladinskoj reprezentaciji Crne Gore, a selektor Aleksandar Miljenović nije štedio komplimente na račun svog doskorašnjeg pulena...

"Ovo je još jedan dokaz da imamo kvalitetne igrače. Pepić je dva puta igrao u elitnoj rundi kvalifikacija - na turniru u Engleskoj prošle godine, te godinu ranije u Švajcarskoj... Na svim mečevima je pokazao da posjeduje kvalitet. Raduje me, naravno, što je ostvaren ovakav transfer, radi se o igraču pred kojim je lijepa budućnost - rekao je Miljenović.

Pepić je u omladinskoj selekciji igrao na poziciji zadnjeg veznog...Doskorašnji fudbaler Dinama iz Drezdena odigrao je i dva meča za našu mladu reprezentaciju.

"On ima izvanredan udarac i pregled igre. Pepić je zapravo kompletan igrač, njegovi kvaliteti dolaze do uzražaja u svim segmentima - i kada ekipa napada, i kada se transformiše iz odbrane u napad. Pokazao je kvalitet već na prvom meču za omladinsku reprezentaciju, dok je bio fudbaler Rojtlingena", dodao je selektor omladinske reprezentacije.

Zbog svega navedenog, Miljenović nije iznenađen što je Pepić završio baš u Juventusu.

"Oni su ga pratili već duži period, sigurno da nije mogao da dođe u veliki klub bez velikog talenta. Iz generacije koja je igrala na turniru u Engleskoj (na kojem su nas minuti dijelili od plasmana na Evropsko prvenstvo), Bakić je već u Torinu, Đorđević u Zenitu, a postoji interesovanje od strane velikih klubova i za ostale igrače", zaključio je Miljenović.

Bonus video: