SAVJET

Manćini: Baloteli mora da iskoristi šansu u Milanu

"Baloteli je sjajno dijete. On samo mora da shvati koliko ima sreće što zna da igra fudbal, i trebalo bi da uživa u tom fudbalu, jer život fudbalera protekne u žurbi", kazao je Manćini
1 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2013. 20:45h

Trener Mančester sitija Roberto Manćini rekao je danas da se nada da će Mario Baloteli iskoristi svoju šansu u Milanu.

Manćini je za italijanski državni radio rekao da je Baloteli sjajna osoba, kao i da bi trebalo da uživa u fudbalu.

"Baloteli je sjajno dijete. On samo mora da shvati koliko ima sreće što zna da igra fudbal, i trebalo bi da uživa u tom fudbalu, jer život fudbalera protekne u žurbi", kazao je Manćini.

On je podsjetio na to da je u Interu igrao Adrijano, jedan od najboljih fudbalera svijeta u to vrijeme, a koji je samo u jednom trenutku nestao.

Baloteli je u srijedu potpisao ugovor s Milanom na četiri i po godine, po kojem će godišnje primati oko četiri miliona eura.

Manćini je kazao da bi bio srećan da je 22-godišnji napadač italijanske reprezentacije ostao u Sitiji, ali da je isključivo Balotelijeva želja prevagnula.

"Žao mi je što je otišao, bio bih srećan da je i dalje tu, ali isključivo je njegova odluka bila da napusti Englesku. Nadam se da je srećan što se vratio u Italiju i što će igrati za klub koji voli", kazao je Manćini.

Preporučujemo za Vas