Varan: Ovo je moj najbolji meč u karijeri

"Ovo je za mene bilo nevjerovatno iskustvo, a gol je ispunjenje snova. I dalje ne mogu da vjerujem", rekao je Rafael Varan
1 komentar(a)
Varan, Foto: Beta/AP
Varan, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.01.2013. 17:16h

Ko zna da li bi 19-godišnji Francuz Rafael Varan bio u prvoj postavi Reala - zapravo 99 odsto ne bi - da je Murinjo prije meča imao na raspolaganju povrijeđene centralne bekove Ramosa i Pepea.

Ali, ispalo je perfektno. Nekadašnji štoper Lansa izrastao je u junaka "el klasika" i danas ga slavi cijeli Madrid nakon gola Barseloni za 1:1 u prvom meču polufinala Kupa Kralja.

"Ovo je za mene bilo nevjerovatno iskustvo, a gol je ispunjenje snova. I dalje ne mogu da vjerujem. Bez sumnje, bila je to moja najbolja partija od kada sam došao u Real, najbolja utakmica u karijeri. Trener mi je čestitao, saigrači, predsjednik, svima sam veoma zahvalan", rekao je Varan, čiji otac potiče sa Martinika, francuskog ostrva koje se nalazi u karipskom arhipelagu.

Sada nema sumnje, selektor Francuske Didije Dešan upisao je u svoj notes ime 19-godišnjeg defanzivca i pozvaće ga za prvu narednu utakmicu. Varan je već bio na spisku za prijateljski meč sa Urugvajem u avgustu prošle godine, ali nije debitovao.

Bonus video: