Crna Gora sa Njemačkom i Rumunijom

Rivali su i Republika Irska i Farska Ostrva, odlučeno je danas žrijebom u Nionu. Takmičenje po grupama počinje 22. marta
0 komentar(a)
Đorđe Šušnjar, Foto: Savo Prelević
Đorđe Šušnjar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.01.2013. 11:37h

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igraće u grupi 6 sa Njemačkom, Rumunijom, Republikom Irskom i Farskim Ostrvima, odlučeno je danas žrijebom u Nionu.

U grupi 1 rivali su Engleska, Vels, Finska, Moldavija, Litvanija i San Marino, dok će u 2 igrati Rusija, Danska, Slovenija, Bugarska, Estonija i Andora.

Rivali u grupi 3 biće Holandija, Škotska, Slovačka, Gruzija i Luksemburg, a u 4 Španija, Austrija, Mađarska, Bosna i Hercegovina i Albanija.

Žrijebom su u grupu 5 svrstani Švajcarska, Ukrajina, Hrvatska, Letonija i Lihtenštajn, u 7 Švedska, Turska, Grčka, Poljska i Malta, a u 8 Izrael, Portugal, Norveška, Makedoinija i Azerbejdžan.

Rivali u grupi 9 biće Italija, Srbija, Belgija, Kipar i Sjeverna Irska, a u 10 Francuska, Bjelorusija, Jermenija, Island i Kazahstan.

Pobjednici grupa i četiri najbolje drugoplasirane selekcije plasiraće se u baraž za odlazak na završni turnir u Češkoj 2015. godini.

Takmičenje po grupama startovaće 22. marta.

Bonus video: