Jovanović ostaje u Zvezdi, ide na odvikavanje od alkohola

Po završetku odvikavanja, trebalo bi da bude priključen prvom timu, s obzirom na to je kod trenera Jankovića i saigrača omiljen, i da svi žele da mu pruže podršku
2 komentar(a)
Milan Jovanović, Foto: Betaphoto
Milan Jovanović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 30.01.2013. 13:35h

Trener Zvezde Aleksandar Janković opisao je Milana Jovanovića kao "iskrenog i strahovito poštenog momka", a takvo mišljenje dijele i igrači “crveno-bijelih, ali i čelnici kluba.

Upravo zbog toga, klub sa "Marakane" je odlučio je da pomogne iskusnom defanzivcu tako što će ga poslati na liječenje od alkoholizma, prenosi “Mozzart Sport”.

Reprezentativac Crne Gore je odstranjen sa priprema u Antaliji jer se napio u hotelu Kalista, poslije čega se uspavao i zakasnio na doručak, a po povratku u Beograd uputio je izvinjenje, poručivši da mu je mnogo žao što je to uradio.

Trener Janković je izvještaču “Mozzart Sporta” rekao da će "Jovanovićevu sudbinu rješavati Upravni odbor", ali i da je "očigledno da Milan ima problem, koji mora da riješi".

Šef stručnog štaba “crveno-bijelih” je naveo i da je Jovanović dobrodošao u njegov tim kad riješi problem.

Ovo nije prvi incident s alkoholom rođenog Čačanina, za kojeg se u posljednje vrijeme sve glasnije pričalo da "voli da potegne", a pogotovo je to postalo aktuelni poslije sudara koji je izazvao u centru Beograda, i poslije kojeg su mu našli 0,93 promila alkohola u krvi.

Ponudu Milanu Jovanoviću da se uključi u program liječenja od alkoholizma, Upravni odbor donijeće na narednoj sjednici.

Po završetku odvikavanja, trebalo bi da bude priključen prvom timu, s obzirom na to je kod trenera Jankovića i saigrača omiljen, i da svi žele da mu pruže podršku.

Bonus video: