Šangaj Šenhua najavio tužbu Fifi protiv Drogbe i Galatasaraja

„Šokirani smo ovim vijestima. Drogba je i dalje naš igrač”, piše u saopštenju, uz napomenu da je 34-godišnji centarfor prošlog ljeta potpisao ugovor na dvije i po godine
0 komentar(a)
Drogba, Foto: BETA/AP
Drogba, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 30.01.2013. 11:31h

Didije Drogba je postao zvijezda januarskog prelaznog roka, potpisao ugovor na godinu i po sa Galatasarajem, koji je objavio da je za njegovu „slobodu” platio odštetu od četiri miliona eura.

Izgleda, ipak, da neće sve proći lako u ovom transferu, jer su se javili čelnici doskorašnjeg kluba sjajnog napadača, Šangaj Šenhue.

„Šokirani smo ovim vijestima. Drogba je i dalje naš igrač”, piše u saopštenju, uz napomenu da je 34-godišnji centarfor prošlog ljeta potpisao ugovor na dvije i po godine.

Kinezi najavljuju tužbu, ali su zaboravili da pomenu da nisu redovno plaćali najboljeg igrača Obale Slonovače.

„Proslijedićemo ovaj slučaj Međunarodnoj fudbalskoj federaciji. Moramo da zaštitimo vlastite interese, jer smo prevareni u ovom slučaju”, napominju iz Šangaja.

Drogba je trenutno na Kupu afirčkih nacija, gdje se sa svojom reprezentacijom domogao četvrtfinala. Po informacijama iz Galatasaraja, u Istanbul bi trebalo da dođe čim završi nastup u Južnoafričkoj Republici.

Bonus video: