U Meljine praznih džepova, Gardašević podnio ostavku

Iako su prvotimci odbili u nedelju da putuju na primorje, do promjene plana došlo je zbog povjerenja u trenera Radojičića, koji je u minuloj polusezoni bio pokretačka snaga “plavo-bijelih”
139 pregleda 3 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.01.2013. 15:52h

Na prvu fazu priprema fudbalera Sutjeske stavljena je tačka. Izabranici Dragana-Gage Radojičića preselili su se u svoju staru bazu u Meljinama, gdje će u narednih 14 dana brusiti formu za proljećni dio šampionata. Ipak, da li će se planirano sprovesti u dijelo najviše će zavisiti od čelnika kluba koji su po ko zna koji put obećali fudbalerima da će najkasnije u srijedu isplatiti jednu platu.

Međutim, to neće biti dovoljno s obzirom da fudbaleri zahtijevaju pismene garancije da će do starta šampionata biti izmirena potraživanja za prošlu godinu...

Iako su prvotimci odbili u nedelju da putuju na primorje, do promjene plana došlo je, kako se moglo čuti zbog povjerenja u stratega Radojičića, koji je u minuloj polusezoni bio pokretačka snaga nikšićkih “plavo-bijelih”. U ovom trenutku teško je reći da li je postupak ispravan, najbolji saveznik svakako je vrijeme.

A ako poruka prvotimaca na pravi nači ne trgne one koji bi trebalo da obezbijede sredstva za normalno funkcionisanje kluba boljitka neće biti. Ne tako davno obećali su finansijsku stabilizaciju. Ipak, mnogo bolje izgovaraju, nego li ispunjavaju izrečenu riječ…

Nikšićki prvoligaš na crnogorskom primorju odigraće nekoliko kontrolnih mečeva, a rivali će biti – Igalo, Javor iz Ivanjice, Metalac iz Gornjeg Milanovca, Velež iz Mostara, dok će generalna proba biti kraj Bistrice protiv Indeksa.

"Imaćemo odlične rivale, gdje ćemo pokušati da se maksimalno pripremimo.Očekujem da ćemo naredne dvije sedmice odraditi udarnički, jer će u nastavku prvenstvene trke biti mnogo teško. Sa nama nastavljaju rad i četvorica omladinaca Stefan Đajić, Miloš Vučić, Jovan Vujović i Vojkan Višnjić, koji će dobiti priliku da pokažu koliko mogu u ovom trenutku. Želim da imam potpuno jasnu sliku o njihovim mogućnostima.U pripremni period sa nama je krenuo i Milivoje Delić. Radi se zaista o odličnom momku, ali očigledno da su povrede zaustavile njegov napredak. Na žalost ponovo se povrijedio, ali to je sastavni dio fudbala i rizik posla. U ovom trenutku nismo mogli da ga čekamo", rekao je Dragan Radojičić, trener Sutjeske.

Gardašević se zahvalio

Jovan Gardašević više nije sportski direktor Sutjeske. Nakon godinu dana

rada Jovan je odlučio da napusti klub koji iz dana u dan sve više grca u finansijskim problemina.

Sada već bivši direktor zahvalio se saradnicima na saradnji, a posebnu zahvalnost duguje predsjedniku Mitru Matijaševiću, koji je insistirao ranije da preuzme ulogu sportskog direktora.

Bonus video: