Sara Karbonero: Mnogi igrači Reala ne komuniciraju sa Murinjom

"Dobro je poznato da Murinjo više ne komunicira sa mnogim igračima. Oni su podijeljeni u dva tabora i ostaje nam da vidimo da li će otići na kraju sezone", otkrila je Karbonero
54 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 29.01.2013. 13:36h

Taman kada se, makar za javnost, situacija u Realu smirila konferencijom za novinare predsjednika kluba Florentina Pereza, stigla je nova klica razdora.

Unijela je - Sara Karbonero, kontroverza novinarka, supruga golmana Reala Ikera Kasiljasa.

Ona je u redovnom nedjeljnom uključenju za emisiju "Hugada" jedne meksičke televizije, istakla da u timu postoje dva klana, jedan koji jeste i drugi koji nije privržen treneru Žozeu Murinju, da je atmosfera narušena i da će Portugalac vjerovatno napustiti Real na kraju sezone.

"Dobro je poznato da Murinjo više ne komunicira sa mnogim igračima. Oni su podijeljeni u dva tabora i ostaje nam da vidimo da li će otići na kraju sezone", otkrila je Karbonero.

Jasno, njene riječi imaju kredibilitet samim tim što je ona supruga Ikera Kasiljasa, golmana Reala koji je već nekoliko sedmica "u frontu" sa Murinjom.

"Marka" je prošle sedmice objavila da su Kasiljas i Serhio Ramos (navodno oni predvode anti-Murinjo klan) ultimativno tražili od gazde Florentina Pereza da smijeni trenera, ili u protivnom njih dvojica neće biti članovi Reala naredne sezone.

Perez je dan kasnije sve to demantovao, ali je dilema ostala...

Sara Karbonero je ostala upamćena po tome što je prije nekoliko sezona kritikovala Kristijana Ronalda. Morao je da interveniše Kasiljas kako bi izgladio stvar...

Galerija

Bonus video: