Jesenjeg prvaka potresa besparica

Plata koju su čelnici kluba obećali prvog radnog dana u novoj godini, a koja je trebalo da bude isplaćena do 25. januara, još nije legla na račune prvotimaca, što je glavni razlog neodlaska u svoju staru bazu u Meljinama
1 komentar(a)
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.01.2013. 14:28h

Iako je prema planu i programu jesenji prvak drugu fazu priprema od danas trebalo da sprovodi na crnogorskom primorju, kako sada stvari stoje i narednih dana nikšićki prvoligaš nastaviće sa treninzima kraj Bistrice.

Naime, plata koju su čelnici kluba obećali prvog radnog dana u novoj godini, a koja je trebalo da bude isplaćena do 25. januara, još nije legla na račune prvotimaca, što je glavni razlog neodlaska u svoju staru bazu u Meljinama.

Ipak, nezvanično saznajemo da će najdalje u srijedu dio obaveza prema igračima biti izmiren, što će usloviti da se nastavi sa radom na primorju. U svakom slučaju najnovija dešavaja ne idu u prilog izabranicima Dragana-Gage Radojičića, od kojih se očekuje da u nastavku sezone sačuvaju prvu poziciju.

Ako je suditi po trenutnoj situaciji, problema neće nedostajati, a kako će biti tokom proljeća ostaje da se vidi... Već sada se može zaključiti da je crvena lampica uključena, i to ne samo u Sutjesci, već u cjelokupnom prvoligaškom društvu...

Bonus video: