Savićević: Džajić nema čarobni štapić

"Vučić bi trebalo da uhapsi jednog tajkuna, da Zvezdu dovede na nulu i uloži još pet ili deset miliona eura", istakao nekadašnji član kluba sa Marakane
69 pregleda 2 komentar(a)
Savićević, Foto: Savo Prelević
Savićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.01.2013. 10:51h

Dejan Savićević, predsjednik FS Crne Gore i legenda Crvene zvezde, pomno prati dešavanja u svom voljenom klubu i teško mu pada čitava situacija sa dugom, svađama i ostalim problemima.

Zato je uputio šaljiv prijedlog potpredsjedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću, kako da pomogne “crveno-bijelima” u kriznoj situaciji.

“Vučić bi trebalo da uhapsi jednog tajkuna, da Zvezdu dovede na nulu i uloži još pet ili deset miliona eura. To je jedini izlaz, a za godinu dana na taj način stala bi na noge. Dolazak ovoga, odnosno bilo koga, svađa sa Čovićem, sve je to smiješno kad je dug 48 miliona eura. Mora da postoji nervoza među svima njima, a niti Džajić ima čarobni štapić, niti ga imaju Čović i Vučić. Jedino bi onaj šeik, daj bože da hoće da uloži, mogao kroz neke transakcije da opravi Zvezdu. Jer, bez generalnog oporavka, odnosno krupnog kapitala, da Zvezda vrati dugove i ima rezultate, po meni to je nemoguća misija”, izjavio je Savićević za “SOS kanal”.

Za mnoge je bilo iznenađenje da Džajić može nekoga da udari, pa čak i za Savićevića, ali donekle razumije situaciju.

“Džajića, zaista, ne znam kao takvog. Vjerovatno je bio žestoko uvrijeđen, takve sam dobio informacije. Jer, znate kako je kad se nešto nakupi… Nije to samo bilo sada, već traje od prvog dana. Čović je bio nezadovoljan sa njim, što je doveo šuraka Zečevića, pa Momu Gacića… Hoće da tjeraju, a dovode ljude. Da dovode neke eksperte, pa u redu… Znači, ima dosta stvari koje su tinjale između njih, nije to bila reakcija na osnovu samo jedne rečenice. Čović već dugo nije zadovoljan radom, malo po malo i ta uvreda doveli su do Džajićeve reakcije. Da ga nije teško uvrijedio Džajić, ubijeđen sam sto odsto, ne bi tako reagovao”, smatra Dejan Savićević.

Bonus video: