Azaru prijeti pet mečeva suspenzije

Ta vijest je danima punila prvu i posljednju stranu novina širom svijeta, a Morgan je otišao u ilegalu nakon što je dobio novih 100.000 sljedbenika na Tviteru, a mnogi od njih mu prijete smrću
2 komentar(a)
Eden Azar, Foto: Beta AP
Eden Azar, Foto: Beta AP
Ažurirano: 25.01.2013. 18:29h

Vezista Čelzija Eden Azar suočava se sa kaznom od pet mečeva zabrane igranja nakon što ga FA tereti za nasilničko ponašanja.

Belgijanac je udario nogom u grudi 17-godišnjeg Čarlija Morgana, nakon što je ovaj odbio da vrati loptu koja je izašla u aut na meču sa Svonsijem.

Ta vijest je danima punila prvu i posljednju stranu novina širom svijeta, a Morgan je otišao u ilegalu nakon što je dobio novih 100.000 sljedbenika na Tviteru, a mnogi od njih mu prijete smrću.

U saopštenju koje je FA Engleske objavila u petak popodne, da će Azar dobiti tri meča kazne zbog crvenog karta na tom meču, a još dva zbog ozbiljnosti incidenta.

"Azarovo ponašanje u odnosu na dječaka sa loptom na meču sa Svonsijem, za koji je igrač dobio crveni karton u 78. minutu, predstavlja nasilno ponašanje i zbog toga bilo koja druga kazna ne bi bila dovoljna”, piše u izjavi FA.

Odluka o kazni Azara biće donijeta u utorak, a vjerovatno će dobiti pet utakmica kazne, a jednu više dobio je kapiten Čelzija Džon Teri zbog vrijeđana na rasnoj osnovi Antona Ferdinanda, defanzivca Kvins Park Rendžersa.

Bonus video: