Crna Gora isprašila Gibraltar, na redu je San Marino

„Sokoli“ su upisali očekivanu pobjedu od 10:2, baš kao i domaćin turnira, selekcija Francuske koja je savladala San Marino rezultatom 12:0
2 komentar(a)
Futsal, Foto: FSCG
Futsal, Foto: FSCG
Ažurirano: 24.01.2013. 19:22h

Futsal reprezentacija Crne Gore ostvarila je ubjedljivu pobjedu u prvom kolu preliminarnog turnira kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji je počeo juče u Francuskoj. Naša selekcija slavila je pobjedu rezultatom 10:2 u odmjeravnju snaga sa Gibraltarom.

Protivnik koji se po prvi put našao u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nije bio dostojan rival izabranicima Sveta Ljesara. „Sokoli“ su upisali očekivanu pobjedu, baš kao i domaćin turnira, selekcija Francuske koja je savladala San Marino rezultatom 12:0.

U našoj selekciji sa po dva pogotka na meču istakli su se Bajović, Drašković, Mugoša i Barović, dok su mrežu Gibraltara po jednom tresli Zeković i Perović. Prve pogotke za Gibraltar u kvalifkacijama za Futsal Evropsko prvenstvo postigli su Jozep Ćipolina i Leo Kascirao.

"Razlika u kvalitetu između dvije selekcije bila je evidentna i ogleda se u konačnom rezultatu susreta. Sjutra nas očekuje duel sa San Marinom, pa će se o konačnom plasmanu i prolazu u narednu fazu kvalifikacija odlučivati u meču posljednjeg kola u kojem ćemo za protivnika imati selekciju Francuske, rekao je selektor Ljesar.

Bonus video: