Danko Lazović kod Grofa

"Dogovorili smo pozajmicu do kraja sezone, jer ne treba da objašnjavamo da Rostov nema novca da otkupi Lazovićev ugovor", kazao je Aleksandar Šikunov, sportski direktor Rostova
1 komentar(a)
Lazović, Foto: Fc-zenit.ru
Lazović, Foto: Fc-zenit.ru
Ažurirano: 24.01.2013. 18:36h

Upornost Rostova kojeg vodi naš trener Miodrag-Grof Božović se isplatila, pa će Danko Lazović narednih pola godine provesti na Donu. Na Grofovu želju da ekipu pojača Lazovićem, Riotov je odgovorio inicijativom koja je nakon dviije sedmice pregovora dala rezultat. Danko Lazović nije od početka sezone bio u planovima trenera Zenita, Lućana Spaletija.

"Preostalo je da se završe neke formalnosti i nadamo se da će Lazović stići da zajedno sa ekipom otputuje na Kipar, gdje ćemo se pripremati za nastavak sezone. Dogovorili smo pozajmicu do kraja sezone, jer ne treba da objašnjavamo da Rostov nema novca da otkupi Lazovićev ugovor", kazao je Aleksandar Šikunov, sportski direktor Rostova.

Pozajmica je dobro pala ekipi sa Dona, koja ima zabranu dovođena novih igrača zbog neizmirenog duga prema Spartaku iz Moskve, na koju ih je zbog pola miliona duga obavezao Arbitražni sud u Lozani.

Božović je krenuo u ofanzivu za dovođenje Lazovića još prošlog ljeta, a čim je Zenit odbio želju grčkog PAOK-a da pozajmi napadača za polovinu plate koju bi isplaćivali Solunci, Rostov je 11. januara poslao novu ponudu.

"Lazović je klasan igrač i nesumnjivo će biti veliko pojačenje za ekipu", okrakterisao je Božović 29-godišnjeg Lazovića.

Bonus video: