Igrači Reala poručili: Mi ili Murinjo! Peres demantuje

Fudbaleri Reala poručili su predsjedniku kluba Florentinu Perezu da više ne žele da sarađuju sa trenerom Žoze Murinjom, prenosi španska Marka.
8 komentar(a)
Murinjo na rukama igrača, Foto: Reuters
Murinjo na rukama igrača, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.01.2013. 15:41h

Fudbaleri Reala, navodno, su poručili predsjedniku kluba Florentinu Peresu da više ne žele da sarađuju sa trenerom Žoze Murinjom, prenosi španska Marka.

Kako piše španski list, igrači su, nakon najnovijih incidenata, izgubili strpljenje i na sastanku predsjedniku Peresu uputili ultimatum – "ili mi - ili Murinjo".

Mediji podsjećaju da je atmosfera u slačionici kraljevskog kluba ozbiljno narušena, jer je Murinjo već duže vrijeme u sukobu sa Ikerom Kasiljasom, Serhiom Ramosom, Mesutom Ozilom, Karimom Benzemom i Anhelom Di Marijom.

Smjenu portugalskog stručnjaka žele i navijači zbog slabih rezultata u prvenstvu Španije.

Peres: Nije bilo sukoba Murinja i igrača

Florentino Peres je, međutim, damantovao pisanje medija da se trener Žoze Murinjo sukobio sa igračima i da su oni tražili njegovu ostavku.

"Nije tačno da je kapiten rekao nešto protiv trenera. Kasiljas i Ramos nisu postavljali nikakav ultimatum. Informacija koju su danas objavili je čista laž i ozbiljan napad na klub. Imam puno povjerenje prema medijima, slušam njihove kritike, ali moraju da se poštuju granice. Ovo nije dnevna glasina, koja će da prođe za nekoliko dana, ovo je ozbiljna stvar", rekao je Peres na konferenciji za medije.

On je dodao da niko ne može da se igra sa institucijom kao što je Real.

Murinjo je madridski tim preuzeo u junu 2010. godine i sa njim prošle sezone osvojio titulu prvaka Španije i igrao polufinale Lige šampiona.

Poslije 20 odigranih kola, Madriđani se trenutno nalaze na trećem mjestu Primere sa 40 osvojenih bodova, 15 manje od lidera Barselone.

Bonus video: