Svonsi u finalu sa Bredfordom, Azar šutnuo u rebra sakupljača lopti

Belgijanac je u naletu bijesa šutnuo u rebra dječaka koji dodaje lopte, zbog čega mu je sudija Kris Foj pokazao put u svlačionicu.
1 komentar(a)
Ažurirano: 23.01.2013. 22:45h

Svonsi će 24. februara na “Vembliju” biti rival četvrtoligaša Bredforda u finalu Liga kupa Engleske – nakon sjajne pobjede 9. januara u Londonu sa 2:0, Svonsi je odolio Čelziju u revanšu na svom terenu, u meču koji je završen bez golova.

U meču koji nije bio pretjerano uzbudljiv, Čelzi se trudio da napada, stvorio i nekoliko prilika, ali Svonsi smirenom i disciplinovanom igrom stigao do željenog rezultata.

Najbolju priliku za goste nije iskoristio Huan Mata u 73. minutu, nakon čega se nervoza uvukla u redove Čelzija. Kulminacija je bila u 80. minutu kada je Belgijanac u naletu bijesa šutnuo u rebra dječaka koji dodaje lopte, zbog čega mu je sudija Kris Foj pokazao put u svlačionicu.

Istina, dječak je isprovocirao Azara odbivši da mu doda loptu koja je izašla van terena, čak je legao preko nje i odbio da se pomjeri.

Isključenje 22-godišnjeg veziste bilo je i kraj nadanjima "plavaca". Čelzi je u finišu mogao da doživi i novi poraz, ali je šut Nejtana Dajera odbranio Petr Čeh.

Galerija

Bonus video: