Rudar bolji od „romantičara”, Adžić umjesto vode popio lozu

Štoper beogradske ekipe Vladan Adžić umjesto vode, popio je alkohol, javlja izvještač SOS kanala, a prenosi Mondo
72 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 24.01.2013. 02:05h

U prvoj kontrolnoj utakmici u Budvi, fudbaleri Rudara su, nakon bolje igre, naročito u prvom poluvremenu, savladali beogradske „romantičare“ iz OFK Beograda i najavili da bi na proljeće moglo da bude dosta radosti za njihove navijače.

Pljevljaci su do vođstva stigli već u 8. minutu golom Miroja Jovanovića, da bi konačnih 2:0, devet minuta kasnije, postavio Andrija Kaluđerović preciznim udarcem sa bijele tačke.

U nastavku je, poslije ulaska „rezervista“ u oba sastava, ritam popustio, ali to nije poremetilo sasvim solidnu sliku kada je pljevaljski prvoligaš u pitanju.

Za Rudar su igrali Lakićević, Popović, Alić, Damjanović, Bambur, Kaluđerović, Vlahović, Brnović, Jovanović, Igumanović i Nerić, dok su šansu u nastavku dobili Vukliš, Tomašević, Joksimović, Rustemović, Stojanović, Plakalo, Šljivančanin, Bajić i Krkeljić.

Inače, tokom utakmice u Budvi dogodila se bizarna stvar. Štoper beogradske ekipe Vladan Adžić, bivši igrač Rudara i Lovćena, umjesto vode, popio je alkohol, javlja izvještač SOS kanala, a prenosi Mondo.

Izvještač SOS Kanala sa priprema OFK Beograda, javio je da je Adžić tokom utakmice krenuo da se osvježi pored aut-linije. Kada je nagnuo flašicu, u namjeri da popije vodu, dočekalo ga je iznenađenje - umjesto vode, u flašici je bila loza!

Stameni štoper "romantičara" se zakašljao, počeo čak da se guši, pa je trener Zoran Milinković bio primoran da ga povuče iz igre.

Niko iz tabora OFK Beograda nije umio da riješi misteriju otkud alkohol u klupskoj opremi, koja je iz hotela donijeta na teren, dodao je u izvještaju reporter SOS Kanala...

Lovćen torpedovao Mogren

Fudbaleri Lovćena zabilježili su ubjedljivu pobjedu na startu serije pripremnih utakmica. Cetinjani su na terenu sportskog kompleksa na Jazu savladali Mogren sa 4:1.

Lovćen je već poslije prvog dijela igre imao ubjedljivu prednost - 3:0. Prvi gol postigao je Radović u 28. minutu, tri minuta kasnije prednost je udvostručio Đurišić, da bi novi gol viđen u 38. minutu - strijelac je opet bio Radović.

U drugom dijelu igre za Lovćen je nastupio i sudanski napadač Mustafa Maki, koji je nedavno došao na probu iz finskog prvoligaša VPS Vasa.

Budvani su u nastavku smanjili zaostatak preko Gardaševića, da bi Draganić u 75. minutu postavio konačnih 4:1 za Cetinjane.

Bonus video: