Džajić udario Čovića i podnio ostavku!

Navodi se da se incident, u kojem je Džajić udario Čovića, dogodio na stadionu tog kluba.
74 pregleda 17 komentar(a)
Dragan Džajić, Foto: Beta
Dragan Džajić, Foto: Beta
Ažurirano: 23.01.2013. 15:07h

Predsjednik beogradskog fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić, nakon fizičkog obračuna sa potpredsjednikom Nebojšom Čovićem, danas je podnio ostavku, objavili su beogradski mediji.

Navodi se da se incident, u kojem je Džajić udario Čovića, dogodio na stadionu tog kluba.

"Blic" piše da je Džajić udario Čovića poslije kraće prepirke i otišao sa stadiona, podnijevši neopozivu ostavku, dok pojedini mediji javljaju da je predsjednik Crvene zvezde samo pokušao da se fizički obračuna.

"Blic" podsjeća da je dan ranije Čović poručio kako će dići ruke od "crveno-bijelih" ako se ne uspostavi sistem koji će brzo i efikasno funkcionisati, a direktno je kritikovao prvog čovjeka Zvezde što nisu potpisani sporazumi sa Slobodom i Borcem.

Zato su navodno Čović i Džajić u lošim odnosima već duže vrijeme.

"Poslije nekoliko razmijenjenih psovki i uvreda došlo je i do pesničenja. Po jednoj verziji Čović je eskivirao Džajićev pokušaj da ga udari, a ovaj pao na fotelju! Po drugoj, predsjednik Zvezde je uspeo da dokači prvog čovjeka KK Crvena zvezda", napisao je beogradski "Sportal".

"Prije nego što su ušli u klinč, Čović je Džajiću poručio da je lopov i neradnik, a ovaj mu je uzvratio psovkama. Reakcijom nekolicine prisutnih koji su se zatekli blizu Džajićeve kancelarije spriječen je veći sukob, a Čović i Džajić su odmah potom otišli svako na svoju stranu", prenosi "Sportal".

Bonus video: