Milan Jovanović udaljen sa priprema zbog alkohola

Beogradski mediji pišu da se Jovanović napio u noći između utorka i srijede i da je zbog toga propustio zajednički doručak.
3 komentar(a)
Milan Jovanović, Foto: Betaphoto
Milan Jovanović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 23.01.2013. 12:08h

Milan Jovanović je po svemu sudeći završio epizodu u Crvenoj zvezdi - crnogorski reprezentativac danas je vraćen sa priprema beogradskog kluba u Antaliji i izbačen je iz takmičarskog pogona zbog kršenja klupske discipline i konzumiranja alkohola, saopšteno je na zvaničnom sajtu "crveno-bijelih".

Odluku da udalji štopera sa priprema donio je trener Aleksandar Janković, a kasnije je i obrazložio.

"Milan Jovanović je trebalo da bude nosilac igre i da svojim iskustvom pomogne mladoj ekipi u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. On je napravio veliki disciplinski prekršaj koji se ne toleriše i zbog toga je udaljen iz ekipe", rekao je Janković za klupski sajt i nastavio:

"Ekipa nastavlja rad punim intenzitetom, a ja stavljam tačku na ovaj slučaj i predajem ga disciplinskoj komisiji kluba", kazao je Janković.

Beogradski mediji pišu da se Jovanović napio u noći između utorka i srijede i da je zbog toga propustio zajednički doručak.

Jovanović je ljetos stigao u Zvezdu, iako je već bio praktično dogovorio sve sa splitskim Hajdukom. Tada je crnogorski reprezentativac bio i na medicinskim pregledima u Splitu, ali je poziv Zvezde i Roberta Prosinečkog promijenio sve...

Jovanović je za Zvezdu odigrao 15 mečeva (devet u prvenstvu Srbije) i dao je jedan gol.

Ovaj rođeni Čačanin je u karijeri je, između ostalih klubova, igrao i za rumunske Vaslui, Univerzitateu iz Krajove, Unireu i Univerzitateu Kluž, Rapid iz Beča, Spartak Naljčik...

Bonus video: