Van Persi nezadovoljan realizacijom, želi da pogađa više

"Trenutno ne ide baš dobro. Ide dobro, ali ako počnete da vjerujete da ide dobro onda ćete sigurno pasti", rekao je Robin van Persi
0 komentar(a)
Van Persi, Foto: Reuters
Van Persi, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.01.2013. 11:13h

Fudbaler Mančester junajteda Robin Van Persi rekao je danas da nije zadovoljan svojom realizacijom od kada je letos došao u klub, iako je na ukupno 28 utakmica postigao 22 gola.

"Trenutno ne ide baš dobro. Ide dobro, ali ako počnete da vjerujete da ide dobro onda ćete sigurno pasti. Ako pogledam sve utakmice do sada u Junajtedu, mogu da kažem da sam mogao bolje u većini njih pošto sam imao više dobrih šansi za golove", rekao je Van Persi, a prenijeli su britanski mediji.

On je priznao da je ljetos napustio Arsenal kako bi igrao sa iskusnijim fudbalerima koji će se boriti za titulu u Premijer ligi.

"Arsenal je veliki klub, ali poslije osam godina osjetite da vam je potreban novi izazov. To se može lako vidjeti ako pogledate prethodnih nekoliko mjeseci. Vidim stvari koje dugo nisam vidio", kazao je Holanđanin.

Mančester junajted trenutno ima pet bodova više u odnosu na drugoplasiranog Sitija na tabeli Premijer lige.

"U dobroj smo poziciji, imamo finu prednost, gol razlika je na našoj strani. Svi momci u našoj ekipi znaju kako da pobijede i postanu šampioni. Kada sam prije mnogo godina stigao u Arsenal video sam neke stvari od Denisa Bergkampa i Tjerija Anrija koje do tada nisam", rekao je ovaj 29-godišnji napadač.

Van Persi je karijeru počeo u holandskom Fejenordu, odakle je 2004. prešao u Arsenal, da bi prošlo ljeto za 24 miliona eura otišao u Mančester junajted.

Bonus video: