Alegri: Ne želimo Balotelija i Bekama već Kaku

Trener "roso-nera" rekao je da se klub opredijelio za podmlađivanje tima, uz par važnih igrača i šampiona kakav je Kaka.
1 komentar(a)
Alegri, Foto: REUTERS
Alegri, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.01.2013. 19:15h

Trener Milana Masimilijano Alegri rekao je danas da taj klub nije zainteresovan za dovođenje napadača Mančester sitija Marija Balotelija i bivšeg engleskog reprezentativca Dejvida Bekama, već za Brazilca Kaku.

"Prošlog petka Balotelijeva cijena na mančesterskoj berzi bila je 37 miliona. Vidjećemo koliko će biti u ponedjeljak. Pregovaramo samo o transferu Kake iz Real Madrida, a ne o dolascima Balotelija ili Bekama", rekao je on.

Alegri je rekao da nijesu tačni navodi da se sukobio sa upravom kluba oko eventualnog transfera Kake i da želi da Brazilac bude dio njegove ekipe.

"Pregovori o transferu Kake traju. O svemu se slažem sa upravom i potpredsjednikom kluba Adrijanom Galijanijem i nije tačno da sam protiv tih pregovora. Naravno, razmijenili smo ideje, ali nije tačno da ne želim Kaku u svom timu", rekao je Alegri.

Trener "roso-nera" rekao je da se klub opredijelio za podmlađivanje tima, uz par važnih igrača i šampiona kakav je Kaka.

"Bekam? Poznajem ga, on je sjajan momak i igrač svjetske klase. Međutim, ne možete izbrisati njegovu krštenicu. Balotelija ne namjeravamo da dovedemo, pošto u napadu imamo Đampaola Pacinija, Bojana Krkića i Nijanga", rekao je Alegri.

Bonus video: