"KAO DA MU JE ODGOVARALO DA BUDE 1:1"

Kolarov: To što je sudio Njemac bilo bi kao da je FIFA nama poslala Crnogorca

Džaka i Šaćiri su golove proslavili tako što su rukama imitirali orla, koji je simbol Albanije. "Mi smo iznad tog primitivizma", rekao je Kolarov
82 pregleda 31 komentar(a)
Aleksandar Kolarov, Foto: Reuters
Aleksandar Kolarov, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.01.2019. 11:28h

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov smatra da ekipa može samo sebe da krivi za poraz od Švajcarske u utakmici u kojoj je vodila poslije prvog poluvremena i imala rezultat koji je vodi u osminu finala. 

Fudbaleri Srbije izgubili su večeras od Švajcarske sa 1:2, iako su vodili od petog minuta golom Aleksandra Mitrovića.

"Dobro smo otvorili utakmicu. Znali smo da je Švajcarska dobra selekcija. Imali smo sve u svojim rukama. Samo svojom krivicom smo izgubili. Prvi gol smo primili sa 20 metara, drugi iz kontre. Dešavaju nam se neke stvari koje bi smjele. Teško je, nama najviše", rekao je Aleksandar Kolarov za Radio-televiziju Srbije poslije utakmice.  

Kako komentarišete suđenje?

"To što je sudio Njemac bilo bi kao da je FIFA nama poslala Crnogorca. Dao nam je tri žuta kartona, kao da mu je odgovaralo da bude 1:1. Pričao mi je i kako je spasio Matića crvenog kartona. Sve ničije lopte su bile njihove. Ovoliko faulova u napadu nisam vidio ni u košarci", kazao je Kolarov.

Džaka i Šaćiri su golove proslavili tako što su rukama imitirali orla, koji je simbol Albanije.

"Mi smo iznad tog primitivizma", rekao je Kolarov.

U posljednjem kolu Srbija mora da pobijedi Brazil da bi otišla dalje.

"Ovo je turnirsko takmičenje, nema mnogo vremena za razmišljanje. Važno je da izvučemo pouke i psihološki se vratimo na pravi put. Imamo četiri, pet dana. Dok postoji jedan posto šanse, borićemo se da prođemo dalje", poručio je kapiten Srbije.