Đorđević pogodio u Abu Dabiju

Bivši fudbaler Mogrena odigrao je čitavo drugo poluvrijeme na jučerašnjem kontrolnom meču u Abu Dabiju, na pravi način iskoristio ukazanu šansu i upisao se u strijelce u 62. minutu.
0 komentar(a)
Luka Đorđević, Foto: Fc-zenit.ru
Luka Đorđević, Foto: Fc-zenit.ru
Ažurirano: 17.01.2013. 20:57h

Fudbaler Zenita i crnogorski reprezentativac Luka Đorđević uhvatio je pravi ritam na pripremama u Emiratima - 18-godišnji Budvanin ovjerio je pobjedu ruskog tima protiv Al Hilala (4:1). Bivši fudbaler Mogrena odigrao je čitavo drugo poluvrijeme na jučerašnjem kontrolnom meču u Abu Dabiju, na pravi način iskoristio ukazanu šansu i upisao se u strijelce u 62. minutu.

Prethodno su za ekipu iz Sankt Peterburga golove postigli Buharov, Hulk i Alveš.

Đorđevićevu ekipu u nastavku sezone očekuju velika iskušenja u ruskom šampionatu, jer lider CSKA ima pet, a ekipa Anžija tri boda više od Spaletijeve čete. A već narednog mjeseca, Zenitu slijedi dvomeč sa Liverpulom u šesnaestini finala Lige Evrope. Za crnogorskog fudbalera najvažnije je, međutim, da su pripreme počele na pravi način, jer i na proljeće predstoji bitka za veću minutažu u ruskom gigantu...

Početak priprema je obećavajući, a Đorđević je na svom blogu na zvaničnom klupskom sajtu bez ustezanja poručio fanovima: “Ne sumnjam - golova će biti još”.

U prethodnoj godini mladi fudbaler je prešao iz Mogrena u Zenit, dok se u septembru upisao u strijelce (uz dvije asistencije) na debiju za A reprezentaciju u San Marinu...

Bonus video: