Skopljak i Simunović za mirnije proljeće Barana

Kao štoperski tandem stigli su Nebojša Skopljak, bivši fudbaler OFK Beograda i Novog Sada i Andrija Simunović, dojučerašnji defanzivac Grblja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.01.2013. 23:24h

Uprava Mornara ne sjedi skrštenih ruku u zimskom prelaznom roku. Iako je nekolicini standardnih prvotimaca iz prošle polusezone zahvaljeno na saradnji, prava pojačanja očigledno stižu.

Deficit u posljednoj liniji odbrane Barani su riješili na najbolji mogući način. Kao štoperski tandem stigli su Nebojša Skopljak, bivši fudbaler OFK Beograda i Novog Sada i Andrija Simunović, dojučerašnji defanzivac Grblja.

Na taj način Mornar je najvjerovatnije riješio sve probleme vezane za defanzivnu liniju.

"Znamo da moramo dovesti kvalitetne igrače ukoliko želimo da i naredne sezone budemo dio elitnog društva. Smatram da smo dovođenjem Skopljaka i Simunovića napravili pravi potez jer se radi o izuzetno kvalitetnim defanzivnim fudbalerima. Priča oko Luke Rotkovića još nije završena, mada ubojiti napadač neće postati naš član samo u slučaju da nađe inostrani angažman".

"Ovim transferima nije stavljena tačka na prelazni rok, jer želimo da dovedemo i kvalitetnog ofanzivnog veznog fudbalera, prije svega iz Crne Gore, jer smo već sada limitirani sa strancima u ekipi. Budite sigurni da ćemo se pojačati na pravi način", rekao je sportski direktor Mornara Nikola Dedaj.

Bonus video: