Malaga zaustavila Barselonu

Tim iz Andaluzije je odolio u prvom meču četvrtfinala Kupa kralja (2:2) i sačuvao šanse (teško je reći i koliko su one realne) da zaigra u polufinalu - revanš se igra na "La Rosaledi" naredne srijede.
2 komentar(a)
Lionel Mesi, Foto: REUTERS
Lionel Mesi, Foto: REUTERS
Ažurirano: 16.01.2013. 23:16h

Barselona i Malaga su u samo četiri dana odigrale dvije utakmice, ali ova večeras na "Nou Kampu" nije imala mnogo sličnosti s onom koju su Katalonci lagano odradili u prvenstvu u nedjelju (3:1).

Tim iz Andaluzije je odolio u prvom meču četvrtfinala Kupa kralja (2:2) i sačuvao šanse (teško je reći i koliko su one realne) da zaigra u polufinalu - revanš se igra na „La Rosaledi” naredne srijede.

Malaga je vodila u Barseloni (Itura pogodio poslije velike greške Alkantare), ali je domaćin za samo dva minuta preokrenuo - prvo je Mesi pogodio u svom stilu, a potom i Pujol.

Šok je, međutim, uslijedio u finišu, iako je Malaga igrala s igračem manje (isključen Monreal). Remi gostima je donio Kamaćo u 90. minutu...

Meč na "Nou Kampu" je imao predigru, jer je Mesi pred sam start pozirao fotoreporterima držeći u rukama sve četiri Zlatne lopte koje je osvojio od 2009. do danas.

Saragosa i Sevilja su odigrale bez golova na "La Romaredi", pa debi Unaija Emerija na klupi gostiju može da se okarakteriše kao uspješan...

Bonus video: