Maradona: Zgadilo mi se kako je River otpustio Almeidu

"Stvarno mi se zgadilo na koji način je uprava Rivera otjerala Almeidu i odmah dovela Ramona Dijasa. Zaista više ne želim da radim u fudbalu"...
0 komentar(a)
Maradona, Foto: REUTERS
Maradona, Foto: REUTERS
Ažurirano: 16.01.2013. 14:24h

Legendarni Argentinac Dijego Maradona rekao je da ne želi više da radi u fudbalu, jer je razočaran kako se klubovi ponašaju prema trenerima širom svijeta.

Poslednji u nizu takvih slučajeva, koji je zasmetao Maradoni, dogodio se u Buenos Ajresu kada je River Plata dala otkaz Matijasu Almeidi.

"Stvarno mi se zgadilo na koji način je uprava Rivera otjerala Almeidu i odmah dovela Ramona Dijasa. Zaista više ne želim da radim u fudbalu. Gadi mi se da su na taj način, za samo tri dana, našli zamjenu čovjeku koji je do skoro vodio tim", rekao je Maradona argentinskim medijima.

On je prošle sezone vodio Al Vasl iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a prije toga bio je selektor reprezentacije Argentine.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Maradona nije imao previše uspjeha, za razliku od vremena kada je kao igrač bio prvak svijeta u dresu Argentine i šampion Italije sa Napolijem.

Bonus video: