Berluskonijevo izvinjenje Baloteliju

"Ono što sam rekao je zasnovano na činjenici da smatram da je korisno u svlačionici imati pozitivne ljude. Nisam se odnosio na Balotelija i izvinjavam se ako je to shvaćeno kao napad na njega"
2 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Reuters
Mario Baloteli, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.01.2013. 14:38h

Predsjednik Milana Silvio Berlusconi se javno izvinio zbog toga što je italijanskog reprezentativca Marija Balotelija nazvao 'trulom jabukom', ali je još jednom potvrdio da njegov klub nije zainteresovan za mogućnost njegovog dovođenja.

"Ono što sam rekao je zasnovano na činjenici da smatram da je korisno u svlačionici imati pozitivne ljude. Nisam se odnosio na Balotelija i izvinjavam se ako je to shvaćeno kao napad na njega. Može li on ipak da dođe u Milan? Niko iz kluba s njim nije razgovarao i ni ja ni Galijani ga nismo identifikovali kao jednu od naših meta", rekao je Berluskoni.

Činilo se u jednom trenutku da Milan prikuplja sredstva za kupovinu mladog napadača, koji je sam priznao da je navijač "rosonera", prodajom Pata i Robinja.

Pato je za 15 miliona eura prešao u Brazil, ali je Robinjov transfer propao, pa je Milan ostao s četvoricom napadača u ekipi i nedovoljno novca za dovođenje Balotelija, čija bi cijena vjerovatno iznosila oko 30 miliona.

Bonus video: