Liverpul "otima" Snajdera Galatasaraju?

S obzirom da je Holanđanin u Interu primao 160.000 funti (195.000 eura), to bi mogao da bude problem u pregovorima sa “redsima”, jer ne mogu da izdvoje toliki novac za Snajdera
3 komentar(a)
snajder, Foto: Reuters
snajder, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.01.2013. 08:56h

Inter i Galatasaraj su postigli dogovor oko Vesli Snajdera, ali reprezentativac Holandije još uvijek pregovara oko ličnih uslova saradnje.

Navodno, problem predstavlja plata, jer iskusni vezista insistira da nedeljno zarađuje 200.000 funti (243,000 eura).

Čelnici Galatasaraja to nisi, u ovom trenutku, spremni da plate, pa je to sinoć pokušao da iskoristi Liverpul, koji je u Milan poslao ponudu “tešku” osam miliona funti (9,7 miliona eura).

Snajder bi radije da karijeru nastavi u Premijer ligi, pa je to bio jedna od razloga što odugovlači sa pregovorima sa ljudima iz turskog tima.

S obzirom da je Holanđanin u Interu primao 160.000 funti (195.000 eura), to bi mogao da bude problem u pregovorima sa “redsima”, jer ne mogu da izdvoje toliki novac za Snajdera.

Zbog toga je direktor Liverpula Jan Ajre uspostavio kontakt sa vlasnicima kluba, kompanijom “Fenway Sports Group” iz Bostona, kako bi pokušao daisposluje novac za dovođenje igrača Intera.

Sve bi trebalo da bude poznato u naredna 24 sata, pošto se žuri timu sa “Enfild rouda”.

Odlazak Nuri Sahina u Borusiju Dortmund je otvorio prostor u sastavu za dolazak holandskog asa, a Brendan Rodžers, menadžer Liverpula, vjeruje da je tandem Stiven Džerard - Snajder idealan na putu povratka u vrh engleskog evropskog fudbala.

“Moram da donesem pravu odluku, a ne mislim da će se to dogoditi do ponedeljka. Ima još dvie nedelje do kraja prelaznog roka I dovoljno vremena da donesem odluku. Razmatram sve opcije I vidjeću šta je najbolje za mene”, rekao je Snajder nakon meča između Intera i Peskare, koji je odigran u suboru veče na “Đuzepe Meaci”.

Neizvjesnost oko Snajdera, koji je odbio da smanji primanja za dva miliona eura godišnje, zbog čega je i bio u drugom planu u Interu, počela je da smeta i Moratiju.

“Umoran sam od svega, ne znam kako će se završiti ova priča. Vesli će sam odlučiti šta je najbolje za njega. On ima priliku da odluči da li će ići novim putem ili ostati ovdje, izbor je na njemu”, rekao je vlasnik Intera.

Bonus video: