Igor Pavlović: Reprezentacija je san

"Samouvjeren sam jer znam koliko mogu, čekam šansu, ali i ukoliko je ne dobijem, nije strašno", rekao je bivši golman Rudara
156 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.01.2013. 13:23h

Prošle godine je bio u idealnom timu makedonskog šampionata, a s obzirom na partije koje pruža u ovoj sezoni, ne bi bilo iznenađenje da tako bude i u 2013. - Pljevljak Igor Pavlović već drugu godinu brani boje Metalurga iz Skoplja, u kojem se, kako sam kaže, snašao izvanredno.

"Prezadovoljan sam uslovima koje imam, sve je na zaista visokom nivou. Igram u najorganizovanijem klubu u Makedoniji, bez imalo lažne skromnosti. Ambicije su nam velike, a ukoliko se sve kockice poklope, nadam se i da možemo da titule šampiona", kazao je Pavlović.

Na polusezoni Metalurg zauzima treće mjesto, a sa nekoliko bodova koje je ispustio na domaćem teren sada bi bili lider.

"Igrali smo u Evropi, pobjede na nekim utakmicama smo već bili unaprijed uknjižili, što nam se i osvetilo", rekao je bivši golman Rudara.

Pljevlja, Plav, Iran i sada Skoplje - tako izgleda fudbalski put Pavlovića, koji je braneći boje Metalurga prošle sezone od svih golmana u prvoj ligi Makedonije najmanje puta vadio loptu iz mreže...

"Trudim se da održim formu koju sam imao lani. Naravno, ne zadovoljavam se time, smatram da mogu još da napredujem", rekao je on.

San je, kao i mnogima, reprezentacija Crne Gore.

"Konkurencija je jaka, imamo sjajne golmane koji brane u jačim ligama i koji su više afirimisani od mene. Ali, ne gubim nadu, moje je da radim, da i dalje pružam dobre partije, a siguran sam da one neće proći neprimijećene. Samouvjeren sam jer znam koliko mogu, čekam šansu, ali i ukoliko je ne dobijem, nije strašno", zaključio je Pavlović.

Bonus video: