Snajder sjutra potpisuje za Galatasaraj?

"Snajder je obećao da će nam dati odgovor u roku od 24 sata, ali u 99 odsto ovih slučajeva transfer su već završeni”, optimista je Bulent Tulun, direktor Galatasaraja
50 pregleda 0 komentar(a)
Snajder, Foto: REUTERS
Snajder, Foto: REUTERS
Ažurirano: 11.01.2013. 21:38h

Vesli Snajder bi u subotu tokom dana trebalo da potpiše ugovor sa Galatasarajom, rekao je njegov menadžer Soren Lerbi, nekadašnji danski reprezentativac.

Tim iz Istanbula je poslao, prije nekoliko dana, ponudu Interu od 10 miliona eura, a dogovor su postigli Masimo Morati, vlasnik Italijana, i direktor Galatasaraja Bulent Tulun.

Sada ostaje da 28-godišnji vezista postigne dogovor oko ličnih uslova saradnje sa Turcima.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su spremni da mu ponude šest miliona eura po sezoni.

“Razgovori su počeli juče i, ako sve bude išlo po planu, imaćemo dogovor tokom sjutrašnjeg dana. Turska postaje sve popularnija destinacija”, rekao je Lerbi.

Oglasio se i Tulun za radio stanicu “Radiospor”.

"Snajder je obećao da će nam dati odgovor u roku od 24 sata, ali u 99 odsto ovih slučajeva transferi su već završeni”, optimista je direktor Galatasaraja.

U šampionatu Turske trenutno je pauza do 18. januara, kada će Galatasaraj gostovati Kasimpaši.

Galata je nakon 17. kola na prvom mjestu u šampionatu sa tri boda više od Bešiktaša i Antalije, koji dijele drugo mjesto.

Za Snajdera su interesovanje pokazali Mančester junajteda, Mančester Siti, Liverpul, Totenhem i Pari Sen Žermen, ali je jedini Galatasaraj poslao ponudu.

Bonus video: