FK Jedinstvo: Sa novim sponzorom jurišaće i na titulu

"Sa firmom “Ingpro” sve je dogovoreno tako da ćemo 19. januara startovati sa pripremama, a dovođenje igrača i trenera biće u nadležnosti sponzora", kaže predsjednik Jedinstva
75 pregleda 3 komentar(a)
FK Jedinstvo, Foto: Zoran Đurić
FK Jedinstvo, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.01.2013. 13:51h

Fudbalski klub Jedinstvo juče je dobio generalnog sponzora, a ugovor je potpisan sa beogradskom firmom “Ingpro” vlasnika Dragana Spasojevića. Sponzor će prema ugovoru obezbijediti 50 posto sredstava i imaće glavnu riječ prilikom dovođenja igrača i trenera, a planirano je i da se poboljša infrastuktura na gradskom stadionu.

"Napravili smo izuzetno važan potez za klub, jer smo dobili jakog sponzora, pa će Jedinstvo ubuduće imati veoma važnu ulogu u crnogorskom fudbalu. Sa firmom “Ingpro” sve je dogovoreno tako da ćemo 19. januara startovati sa pripremama, a dovođenje igrača i trenera biće u nadležnosti sponzora".

"Takođe, planiramo da postavimo stolice na našem stadionu koji će uvjeren sam ubuduće na svakoj utakmici biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a prema ranijem dogovoru na proljeće biće izgrađen i pomoćni teren čime ćemo obezbijediti sve uslove da Jedinstvo bude jedan od najboljih i najstabilnijih crnogorskih klubova. Nakon svega, uvjeren sam da ćemo u drugom dijelu prvenstva biti među najboljim ekipama a naredne sezone želimo da osvojimo titulu", kaže predsjednik Jedinstva, Radovan Obradović.

Prvu fazu priprema fudbaleri Jedinstva obaviće u Bijelom Polju, a zatim će otputovati u Antaliju.

Boravak na turskoj rivijeri (u Antaliji će od crnogorskih klubova ove zime boraviti Zeta i vjerovatno Petrovac) je prvi korak ka ozbiljnoj fudbalskoj priči u Bijelom Polju.

Bonus video: